Program de fidelitate

Seytour International Corporation iti rasplateste fidelitatea!

SEYTOUR CLUB
este un club al clientilor fideli, clienti care se pot bucura de multe avantaje prin obtinerea cardului de fidelitate Seytour CLUB.

Orice persoana care are varsta de minim 18 ani si care a facut cel putin o rezervare la agentia noastra poate deveni titularul unui Card Seytour Club, nominal si netransmisibil.

Intra in CLUBUL SEYTOUR si poti beneficia de:
- Reduceri la pachetele turistice cumparate din agentiile Seytour sau online pe site-ul www.seytour.ro prin folosirea punctelor de fidelizare
- Prioritate la achizitia pachetelor turistice
- Acces la servicii turistice exclusive: upgrade-uri gratuite, camere cu vedere la mare, suplimente demipensiune/ all inclusive, prioritate la distribuirea locurilor in autocar, excursii optionale gratuite
- Reduceri la serviciile oferite de partenerii nostri din tara si strainatate: rent a car, restaurante, magazine, servicii medicale, farmacii.
- Posibilitatea de a castiga premii atractive prin tragere la sorti
- Informare periodica despre programele, destinatiile si ofertele speciale Seytour

Programul de fidelizare ofera posibilitatea obtinerii de reduceri de pret la serviciile turistice achizitionate (cazare, sejururi si circuite in tara sau strainatate, transport intern si international, croaziere).

OBSERVATIE: Vei incepe sa acumulezi reduceri dupa ce te-ai inscris in Clubul Seytour, incepand de la primul pachet achizitionat dupa primirea cardului de fidelitate. Creeaza cont pe site, inregistreaza-te, bifeaza casuta corespunzatoare pentru abonarea la cardul de fidelitate Seytour.

Cum acumulezi reduceri?
In momentul in care ai achizitiont primul pachet turistic dupa primirea cardului de fidelitate vei beneficia de o reducere de 5% aplicata comisionului perceput de agentia de turism Seytour.
La achizitia celui de-al doilea pachet turistic vei beneficia de o reducere de 10% aplicata la comisionul perceput de agentia de turism Seytour.
La achizitia celui de-al treilea pachet turistic vei beneficia de o reducere de 15% aplicata la comisionul perceput de agentia de turism Seytour.
Incepand cu achizitia celui de-al patrulea pachet turistic vei beneficia de fiecare data de o reducere de 20% aplicata la comisionul perceput de agentia de turism Seytour.
Pentru orice serviciu turistic cumparat prin Seytour beneficiezi de reducere!
Nu se acorda reduceri pentru asigurarile medicale, asigurarile storno, taxele de aeroport, taxele de viza, suplimente, bilete de avion low cost.

Cum pot fi folosite reducerile?
Practic, titularul cardului poate face uz de avantajele pe care i le confera acesta, dupa cea de-a doua rezervare. Reducerile de care beneficiaza titularul unui card Seytour pot fi utilizate pentru plata serviciilor turistice rezervate de acesta. Daca ai beneficiat de pret promotional, early booking sau alte discounturi, acestea nu iti vor mai aduce reduceri.
Cumpara servicii turistice Seytour cel putin o data pe an, in caz contrar reducerile acumulate se pierd.

Cardul poate fi folosit doar daca titularul cardului este si beneficiarul excursiei.
Cardul nu este un mijloc de plata, reducerile acumulate nu pot fi preschimbate in bani.