Politica de confidentialitate

Va multumim pentru ca vizitati acest site al companiei Seytour SRL. Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, constituind si o dovada de apreciere a increderii pe care ne-ati acordat-o devenind clientii nostri. Pentru a putea veni in intampinarea nevoilor dvs. cu produse si servicii specifice si inovatoare, trebuie sa inregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre clientii nostri. Dar intentia noastra este sa tratam informatiile personale pe care ni le furnizati cu maxima grija si respect, in concordanta cu principiile prezentate mai jos.

Inregistrarea si utilizarea datelor personale
Cand vizitati si navigati pe site-ul nostru sau cand comunicati cu noi prin acest mijloc, Seytour SRL inregistreaza numai informatiile pe care dvs. ni le oferiti in mod voluntar.
Toate informatiile sau materialele trimise companiei Seytour SRL prin acest site pot fi utilizate de catre aceasta in conditiile prezentate mai jos. Transmitand informatii sau materiale prin intermediul acestui site, dvs. oferiti companiei noastre acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Seytour SRL poate utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru. Seytour SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.seytour.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal companiei Seytour SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: 
- Seytour SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site;
- prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Seytour SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site. 

Aceste date pot sta la baza studiilor despre clienti realizate de compania noastra sau a studiilor privind comportamentul general al clientilor referitor la Internet (numarul de vizite, timp mediu petrecut, pagini vizitate, precum si alte statistici generale referitoare la vizitatorii site-ului nostru; utilizate pentru monitorizarea performantei site-ului si pentru sporirea accesibilitatii site-ului) si pot fi oferite unor terte parti; oricum, in aceasta situatie, nu sunt transmise si datele personale de identificare. Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs sau serviciu. Acest website foloseste Google Analytics, un site de date analitice oferite de Google, Inc. Pentru vizualizarea Google Analytics “Terms of Service”, va rugam sa accesati acest link.

Divulgarea informatiilor personale ale clientilor
Cu exceptia situatiilor prezentate mai jos, nu vom dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la clientii nostri. Pe baza consimtamantului dvs. expres si neechivoc, oferit astfel si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dvs. prin oferirea de noi servicii care pot prezenta interes pentru dvs., este posibil sa oferim astfel de informatii catre:
- organizatii sau companii care coordoneaza studii specifice si care sunt de acord sa pastreze confidentialitatea informatiilor primite;
- alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre;
- companiile din cadrul Grupului Seytour SRL.

Modalitati de comunicare 
Intregul continut al site-ului Seytour SRL este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Orice comentarii sau intrebari referitoare la compania noastra sunt binevenite.
Vom comunica comentariile si intrebarile dvs. colegilor din Departamentul pentru Clienti, precum si colegilor care pot raspunde cel mai bine intrebarilor si preocuparilor dvs. 

Securitatea informatiilor
Pentru protejarea informatiilor personale despre dvs., Seytour SRL solicita utilizarea tehnologiilor de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii si utilizam si alte masuri de precautie pentru a proteja informatiile confidentiale si a oferi securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatia transmisa prin internet este securizata sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori. 

Modificari ale acestei pagini
Seytour SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau elimina oricand aceasta pagina fara nici o notificare prealabila