Craciun 2018 la Hotel Alpin Resort 4* din Poiana Brasov

de la

798

euro

5

nopti

Mic dejun si cina

Transport individual

Craciun 2018 la Hotel Alpin Resort 4* din Poiana Brasov

Perioada 21.12.2018 - 26.12.2018:


- camera dubla, 2 persoane = 798 euro/pachet Standard (Craciun in Saloanele Tosca, Apropos sau Forest)
- camera dubla, 2  persoane = 898 euro/pachet Premium (Craciun in Ballroom Carpati)
- apartament executive, ocupare  1, 2, 3 sau 4 persoane = 1836 euro/pachet Standard (Craciun in Saloanele Tosca, Apropos sau Forest)
- apartament executive, ocupare  1, 2, 3 sau 4 persoane = 2036 euro/pachet Premium (Craciun in Ballroom Carpati)


Oferta include:
- 5 nopti de cazare cu mic dejun
- 21, 22  si 23 Decembrie - cina bufet/tema cu muzica live si DJ
- 24 Decembrie - Cina Traditionala din Ajunului Craciunului, program de colinde
- 25 Decembrie - Program live de traditii si obiceiuri la Dejunul de Craciun
- 25 Decembrie - Cina petrecere cu program artistic in seara de Craciun

 

Servicii gratuite:
- piscina semiolimpica, sauna uscata/umeda, fitness gym
- concierge & customer service
- valet parking, garderoba ski
- transport la/de la partie cu shuttle bus Alpin
- baby cot pentru infanti 1-3 ani

 

Hotelul Alpin Resort, situat în centrul stațiunii Poiana Brașov, la 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi, pune la dispoziție unități de cazare cu acces gratuit la o piscină semi-olimpică. Iarna este oferit un serviciu de transfer gratuit la/de la pârtii, cu plecări la fiecare 5 minute.

Accesul la WiFi este disponibil gratuit. Cele mai multe camere au balcon, iar unele unități de cazare oferă vedere la munte. Acestea includ un TV prin satelit, un minibar, o cutie de valori şi o baie privată.

Hotelul Alpin Resort este format din 3 clădiri care comunică: Hotelul Alpin, Casa Alpin şi Aparthotel Alpin. Complexul pune la dispoziție un centru spa mare, 4 restaurante, 2 terase şi grădini de vară, precum şi 41 de săli de conferinţe şi evenimente cu o capacitate cuprinsă între 10 și 700 de persoane. Alte facilități includ baruri, un club de noapte și 3 magazine de marcă.

De asemenea, oaspeții beneficiază de 2 locuri de joacă pentru copii, în interior și în aer liber, o piscină pentru copii și ateliere pentru copii. Veți găsi, de asemenea, 6 escape rooms în complex.

Parcarea cu valet și serviciul de concierge sunt disponibile gratuit nonstop. Printre facilități se numără, de asemenea, o cadă cu hidromasaj, o sală de sport cu greutăți și echipament pentru antrenamente cardio, o saună uscată și umedă, precum și un duș senzorial. Alpin Resort pune la dispoziţie o şcoală de schi şi un depozit pentru echipament de schi, în timpul iernii, precum și o şcoală de ciclism şi un serviciu de închiriere de biciclete, în timpul verii și organizează drumeții și excursii pe tot parcursul anului.

Restaurantul À Propos are vedere la munții din jur și servește preparate internaţionale şi vinuri rafinate. Restaurantul Tosca oferă un mic dejun bogat tip bufet în fiecare dimineaţă. În zona recepției oaspeţii pot asculta zilnic, între orele 17:00 și 19:00 muzică de pian live. Restaurantul italienesc Gatsby şi restaurantul tradiţional Forest servesc preparate românești și internaționale. 

Cereti mai multe informatii