HOTEL PLUTITOR BELLA MARINA - DELTA DUNARII

de la

250

ron

1

nopti

Mic dejun

Transport individual

HOTEL PLUTITOR BELLA MARINA - DELTA DUNARII

OFERTA CAZARE DELTA DUNARII

Hotelul  plutitor Bella Marina 4* este locul ideal pentru o vacanţă mai mult decât relaxantă şi este situat într-un cadru natural de excepţie, în Miniportul comunei Jurilovca, localitatea Jurilovca, zona de sud pe canalul Central, judeţul Tulcea unde vă aşteaptă şi vă oferă 104 locuri de cazare distribuite în 49 de camere confortabile şi 4 apartamente cu un design modern.
Camerele și apartamentele de la Bella Marina au aer condiționat, vedere la lac și multă lumină naturală. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar și covoare de pluș, precum și băi private. Facilităţile suplimentare includ halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite. Unitățile superioare au cadă spa sau cadă cu hidromasaj. Apartamentele sunt dotate și cu balcon.
Hotelul nostru dispune doar de camere pentru nefumători, fumatul (inclusiv ţigara electronică) fiind interzis în conformitate cu legislaţia aplicabilă în vigoare.
La restaurantul proprietății puteți comanda mâncăruri locale și internaționale.

Restaurantul BELLA MARINA cu o vedere panoramică  deosebită având o capacitate de 96 locuri vă poate oferi preparate tradiţionale pe bază de peşte specifice Deltei, cât şi preparate din gastronomia internaţională. Bucatarii nostri pregatesc la cerere si mese festive pentru diverse ocazii. Pentru a avea gust, peştele se serveşte folosind mâinile, mintea şi inima – spun pescarii Deltei.

Se oferă tenis de masă și darts, iar masaje sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspeții care caută suveniruri vor găsi un magazin de cadouri la acest hotel barcă.
De la Jurilovca există transferuri regulate cu barca la Gura Portiței, o fâșie de pământ dintre lacul Golovița și Marea Neagră. Capul Doloșman și cetatea Argamum sunt la 5,4 km de această proprietate.
In incinta Hotelului plutitor Bella Marina este interzisă scoaterea / aducerea alimentelor şi băuturilor din / în  restaurantul hotelului, masa servindu-se strict în locurile destinate acestui scop.

HOTEL PLUTITOR BELLA MARINA 4*

DUBLA

 

APARTAMENT

MIC DEJUN

PENSIUNE COMPLETA

MIC DEJUN

PENSIUNE COMPLETA

01.06.2017 – 30.09.2017

250

450

350

550

01.10.201 7-  21.02.2018

200

360

270

430

Tarifele sunt exprimate in lei / npt / camera cu regimul de masa specificat

Cereti mai multe informatii