Sejur Hotel Salalah Rotana Resort 5*

de la

1480

euro

9

nopti

All inclusive

Avion

Sejur Hotel Salalah Rotana Resort 5*

Perioada 28.01.2020 - 06.02.2020

Acest complex de 5 stele se afla pe malul Oceanului Indian si pune la dispozitie 400 de camere simple, camere de familie si suite splendide. Acestea sunt construite intr-o zona frumoasa, in jurul lagunelor, a amenajarilor cu apa si canalelor artificiale, oferind oaspetilor o experienta de neuitat.

Acest hotel are o arhitectura eleganta de inspiratie Oman. Cladirea principala este inconjurata de o serie de grupuri de cladiri care ofera principalele servicii si facilitati. Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la ocean, la canal sau la gradina. De asemenea, sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar, facilităti de ceai si cafea si multe altele.

Oaspetii se pot menține in forma si se pot relaxa utilizand facilitatile ultramoderne puse la dispozitie, inclusiv 2 piscine in aer liber, clubul Bodylines Fitness & Wellness, centrul spa Zen at Rotana si terenurile de tenis. De asemenea, copiii se pot distra la clubul Flipper’s Kids. Indiferent că doriti sa savurati un cocteil pe plaja, un ceai în lounge-ul din hol sau să luati masa intr-un restaurant informal deschis pe tot parcursul zilei, Salalah Rotana Resort va va satisface dorinta, oferind o varietate de restaurante.

Salalah Rotana Resort se afla intr-o zona convenabila, in apropiere de atractiile majore, inclusiv Muzeul Tarii tamaii, piata Haffah Souq si Palatul Sultanului. Aeroportul Salalah se afla la 20 km de mers cu masina, calatoria fiind pitoreasca.

 

Include cazare 1 noapte la dus si 1 noapte la intors in Dubai, la Hotel Samaya 5*, cu mic dejun inclus

 

Tariful include:

  • Bilet avion Otopeni-Salalah-Otopeni, via Dubai
  • 2 nopti cazare in Dubai, la hotel de 5*, o noapte la dus si o noapte la intors
  • transfer privat aeroport Dubai-Hotel-Aeroport Dubai pentru ambele opriri in Dubai
  • 7 nopti cazare cu all inclsuive in Salalah Rotana Resort
  • transfer privat aeroport Salalah-hotel-aeroport Salalah

Nu este inclusa asigurarea medicala si cea storno

Cereti mai multe informatii