Hotel Favorit 3*, Venus

de la

600

ron

5

nopti

Mic dejun

Transport individual

Hotel Favorit 3*, Venus

Îți dorești vara aceasta să te relaxezi pe litoralul românesc?

Noi îți propunem o vacanță pe litoralul Mării Negre la un super preț!

 România ,Venus, Hotel Favorit 3*!

 Servicii incluse:

 -cazare 5 nopti in hotel 3*

 -masa BB (mic dejun)

Hotel Favorit se află la doar 150 m de golful stațiunii Venus, o zonă cu o plajă largă și intrare lină în apă. Se întinde pe o suprafață de 10.000 mp cu o vegetație bogată, o zonă ce oferă liniște și relaxare, aproape de centrul stațiunii. La Hotel Favorit puteți achita șederea și cu vouchere de vacanță.

Cele 220 de camere sunt complet renovate, spațioase și dotate cu un mobilier modern și funcțional. Toate camerele beneficiază de balcon, televizor, frigider încăpător și mobilier funcțional, cu dulap și spațiu de depozitare. Toate băile camerelor au în dotare cabină de duș de tip walk-in și obiecte sanitare de ultimă generație. Camerele au fost modernizate constant și complet în ultimii 4 ani și permit includerea unui pat suplimentar. Toate camerele au în dotare aer condiționat și internet wireless gratuit.

Hotel Favorit este locul ideal de cazare cu animale de companie pe litoralul românesc. Vă puteți bucura împreună cu pisicuța sau cățelul dumneavoastră de un concediu la mare reușit, într-un hotel în care animalele de companie sunt, întotdeaua, binevenite. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați în momentul rezervării pentru a beneficia de ofertele noastre speciale.

Facilități

Plaja privată Hotel Favorit

Oaspeții noștri beneficiază de plaja privată situată în imediata apropiere a Hotelului Favorit, contracost. Aflată la doar 150 m de hotel, plaja privată este dotată cu șezlonguri și umbrele.

Parcare gratuită

Oaspeții Hotelului Favorit Venus beneficiază de parcare gratuită, în limita celor 60 de locuri disponibile. Locurile de parcare nu pot fi rezervate înaintea sosirii sau în timpul șederii.

Terasa Hotel Favorit

Situată la primul etaj al Hotelului Favorit, terasa este dotată cu mobilier special. Poate fi folosită pe tot parcursul zilei, până la ora 23:00 (în contextul pandemic, ora de închidere a terasei se poate modifica în funcție de cadrul legal în vigoare).

Restaurant Melodia

Oaspeții noștri se pot delecta cu un mic dejun bogat la Restaurantul Melodia, aflat la doar 50 m distanță. Tot aici se pot servi mese în regim à la carte sau parte a pachetelor de demipensiune sau pensiune completă.

Sala de fitness și saună  

În cadrul Hotelului Melodia și dotate cu vestiare, dușuri și aparate multifuncționale, sala de fitness și sauna sunt la dispoziția oaspeților noștri, contracost.

Loc de joacă pentru copii 

Locul de joacă pentru copii este situat în imediata apropiere a recepției Hotelului Favorit, într-o zonă răcoroasă, cu multă umbră. Este dotat cu pavaj protector reflex. În context pandemic, accesul la locul de joacă se poate face în funcție de cadrul legal în vigoare.

Adresa noastra: Str. Calea lui Traian 135, Bl. N2, parter

Telefon: 0350 401 331, 0770 891 791

Cereti mai multe informatii