Hotel Alpin

de la

0

ron

1

nopti

Hotel Alpin

Apartamentele 902 și 912 sunt apartamente private situate în cadrul resortului Alpin 4*, iar turiștii cazați în aceste apartamente beneficiază gratuit de toate facilitățile hotelului: piscină semiolimpică, saună umedă și uscată, jacuzzi, parcare privată, transfer cu microbuz către centrul stațiunii sau pârtia de ski.

Proprietatea privată Apartamente Alpin Poiana Brașov oferă unități de cazare în cadrul hotelului de apartamente Aparthotel Alpin, precum și acces gratuit la facilitățile complexului, care includ o piscină semi-olimpică. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Oaspeții de la Apartamentele Alpin Poiana Brașov au la dispoziție TV cu ecran plat și canale prin satelit în living și în ambele dormitoare. Unitățile de cazare au chicinetă complet utilată, cu set complet de veselă și tacâmuri, frigider, aparat de cafea și cuptor cu microunde. Fiecare dormitor include un minibar complet aprovizionat. Terasa are vedere la munte.

Oaspeții proprietății beneficiază de acces la facilitățile de la Alpin Resort Hotel, care includ centru spa, cadă cu hidromasaj, sală de fitness și saună uscată și umedă. Sunt disponibile 2 locuri de joacă și o piscină pentru copii, magazine, 4 restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională, 2 terase și grădini de vară, baruri și un club de noapte. De asemenea, complexul oferă săli de conferințe cu o capacitate de până la 700 de persoane.

În timpul iernii, este oferit un serviciu gratuit de transfer de la Alpin Resort Hotel la pârtiile de schi, disponibil la fiecare 5 minute. Alpin Resort Hotel pune la dispoziţie o școală de schi şi depozit pentru echipament de schi în timpul iernii, precum și o școală de ciclism şi închirieri de biciclete în timpul verii. Pe tot parcursul anului pot fi organizate drumeții şi excursii.

Apartamentele Alpin Poiana Brasov se află la 12 km de centrul vechi al orașului Brașov. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, situat la 147 km de proprietate. La un cost suplimentar este oferit un serviciu de transfer de la/ la aeroport. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.
 

Pretul difera in functie de perioada, numar de nopti si numar de persoane. Va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret, plata urmand sa se efectueze prin transfer bancar sau card.
0770 891 791 sau 0722 357 556

Cereti mai multe informatii